Видеонаблюдение в Молдове, Кишинёв | Оборудование Milesight, Dahua, Hikvision,

Sisteme de supraveghere video inteligente pentru afacerea dvs.

Instalăm sisteme de securitate: alarme antiefracție, alarme de incendiu, supraveghere video IP și sisteme de control acces (ACS).
Abordare profesională și preț eficient.

Afacere

Securitate perimetrală, urmărire automată, recunoașterea feței și a înmatriculării.  Milesight, Hikvision.

Sistemul de control al accesului la sediu oferă înregistrarea automată a programului de lucru. Monitorizează disciplina muncii.

Realizăm proiectarea și instalarea rețelelor LAN / Wi-Fi. Soluții bazate pe echipament: Mikrotik, HP, Windows Server și Linux

Sisteme care efectuez numărarea clienților  controlul cozilor și  umplerea rafturilor. Calculul conversiilor și creșterea vânzărilor.

Instalarea supravegherii video și integrarea sistemelor de securitate la toate tipurile de facilități.

Constructie

 Supravegherea video la șantierele de construcții. Funcțiile analitice ale sistemului vor asigura controlul accesului persoanelor și echipamentelor la amplasament și securitatea perimetrului în timp real .

Montarea camerelor IP PTZ

Camerele PTZ asigură controlul suprafețelor mari, patrulând perimetrul în modul automat. Sistemul optic va permite supravegherea video pe distanțe mari.

Școli și instituții

Un sistem de control al accesului și supravegherea video, combinate cu un software cuprinzător, vor spori siguranța școlii și vor contribui la păstrarea statisticilor despre vizitele elevilor.

Sisteme hoteliere

Sisteme de acces control pentru hoteluri și integrarea cu sistemul de rezervare îi vor ajuta pe proprietarii de afaceri să automatizeze procesele importante și să îmbunătățească activitatea personalului hotelier.